Školy

Školky

Hračky a pomůcky

Akční zboží

Novinky

Doporučujeme

Kategorie

slonik-detskezbozi.cz
Banner SmileBonus

Hrníček bílý standard+potisk

https://elephant-smile.cz/4133-thickbox_default/hrnicek-bily-standard.jpg Zobrazit v plné velikosti

Průměr 82, výška 95 mm 

Objem:  300ml

Možnost mytí v myčce a používání v mikrovlnné troubě

Certifikát SGS - zdravotní nezávadnost

Více informací

jf1

189 Kč

Vážený zákazníku,
pro zobrazení akčních a zvýhodněných cen se musíte zaregistrovat ZDE.
Více informací o bonusovém programu zíkáte ZDE.

Zakoupením tohoto produktu získáte až 18 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 18 bodů . (Body nebudou přičteny za nákup bonusových produktů za body.)


JAK NA TO
Originální hrníčky mají své kouzlo a pokud vás zaujaly, není nic snadnějšího, než si je u nás objednat. Základem je hrníček, který si vyberete, a váš vlastní obrázek. Naše práce spočívá v grafické úpravě a přenesení obrázku na samotný hrníček. Hlavní výhody tohoto tisku spočívají ve vysoce kvalitním potisku, který je odolný vůči otěru a na omak nelze poznat žádné nerovnosti. Ačkoliv se jedná o skvělou technologii, má jeden nedostatek a tím je skutečnost, že nemůžeme pokaždé zaručit 100% identickou barevnost z originálních tiskových dat. 

Pracujeme velmi svědomitě a ke každé objednávce přistupujeme individuálně, aby vždy klient dostal precizně odvedenou práci, která bude v souladu s jeho představami. V případě speciálních přání a hromadných objednávek jsme připraveni vám odpovědět na všechny dotazy a poskytnout plnou součinnost, abyste s naší prací byli maximálně spokojení.

Objednávka

Objednání hrníčku je jednoduché a zvládne ho každý, celý postup jsme shrnuli do několika kroků:

 

1. Připravte si obrázek

Uvolněte uzdu své fantazii a namalujte obrázek, který byste měli rádi na svém hrníčku. Pokud ho nechcete malovat, použijte obrázek nebo motiv, který se vám líbí. Jestliže budete obrázek malovat a disponujete skenerem, obrázek si naskenujte do počítače.

2. Výběr hrníčku

V našem eshopu se nachází kompletní výběr našich hrníčků, které se liší zejména barevným provedením. Vyberte si z nich hrníček, na který chcete obrázek přenést, a objednejte si jej.

3.Zaslání obrázku

Obrázek nám zašlete buď emailem na obchod@elephant-smile.cz, nebo poštou na adresu:Elephant smile CZ,s.r.o. Ježov 75, 69648 Ježov. Obráze Vám samozřejmě zašleme poštou zpět.

 

Podobné produkty