Školy

Školky

Hračky a pomůcky

Akční zboží

Novinky

Doporučujeme

Kategorie

slonik-detskezbozi.cz
Banner SmileBonus

Didaktická kniha - ZIMA

https://elephant-smile.cz/7045-thickbox_default/didakticka-kniha-zima.jpg Zobrazit v plné velikosti

Didaktické knihy jsou interaktivní pomůckou, umožňující dětem hodiny hry a učení. Každá stránka má několik aktivit v závislosti na věku a zájmu dítěte. Od jednodušších věcí – rozpoznávání barev, dotykových her, textur – po složitější činnosti, jako je řešení puzzle, nebo výuka písmen, čtení a učení hodin.

 

Více informací

PIQ-006

1 389 Kč

Vážený zákazníku,
pro zobrazení akčních a zvýhodněných cen se musíte zaregistrovat ZDE.
Více informací o bonusovém programu zíkáte ZDE.

Zakoupením tohoto produktu získáte až 138 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 138 bodů . (Body nebudou přičteny za nákup bonusových produktů za body.)


Naším cílem bylo vytvořit produkt, který dítě zaujme, a zároveň to nebude pouze pěkná dětská hračka. Ve spolupráci s odborníky na dětskou pedagogiku a Montessori jsme začali šít originální designové Quiet booky, které obsahují řadu prvků důležitých pro rozvoj vašich ratolestí. Interaktivní dětské knížky Piqipi byly vytvořeny na to, aby si nejen získaly pozornost dítěte, ale ho i zabavili a pomohly rozvíjet jeho smýšlení a jemnou motoriku.

Knoflíky, zipy, šňůrky ... který mrňous by odolal? Naše knížky poskytnou dětičkám možnost zahrát si s různými druhy materiálů a předmětů, a přitom se vzdělávat. Mohou skládat puzzle, hrát se s písmenky, s čísly, s různými geometrickými tvary, a to vše v kvalitně propracované knížce bez slov.

Děti jsou přirozeně tvořivé a jejich fantazie nemá hranic. Zkuste jim dát do rukou naši knížku a uvidíte, že nebudou potřebovat návod na její použití. Dovolte jim objevovat nové příběhy, a při tom rozvíjet svou zvědavost a motorické schopnosti. Knížky jsou vhodné pro děti od 3 let, takže jsou skvělou přípravou na školku, ba dokonce i školu.

 

Rozměr: 25 x 25 x 7 cm 

Materiál: 90 % polyester, 10 % bavlna.

Zimní edice obsahuje: 3 sady abecedy, rámeček na fotku, dvě barevné tkaničky, 6 ks perníčků na suchý zip, dvojstránku se 14 hokejisty na suchý zip, 2 ks hokejových puků na suchý zip, 4 plstěné sobi, 6 ks plstěných dárků, 6 ks odepínatelným ozdob na stromeček, 13 ks plstěných perníčků na suchý zip.