Školy

Školky

Hračky a pomůcky

Akční zboží

Novinky

Doporučujeme

Kategorie

slonik-detskezbozi.cz
Banner SmileBonus

Školní altán s počítadly a tabulí

https://elephant-smile.cz/6363-thickbox_default/skolni-altan-s-pocitadly-a-tabuli.jpg Zobrazit v plné velikosti

68 050 Kč

Sleva!

-7 561 Kč

75 611 Kč

Vážený zákazníku,
pro zobrazení akčních a zvýhodněných cen se musíte zaregistrovat ZDE.
Více informací o bonusovém programu zíkáte ZDE.

Zakoupením tohoto produktu získáte až 8765 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 8765 bodů . (Body nebudou přičteny za nákup bonusových produktů za body.)


Stavba obsahuje:

- altán s jehlanovou střechu

- počítadlo, tabuli na kreslení z HPL laminátu, lavice

Altán je vyrobený ze smrkových délkově lepených konstrukčních KVH hranolů. Z důvodu eliminace trhlin, tvarových změn a vysoké pevnosti používáme jako konstrukční materiály zmíněné smrkové mimostředové lepené KVH hranoly. Díky použití těchto materiálů je zabráněno dodatečnému kroucení a praskání jednotlivých elementů konstrukce a tím je zaručena i vysoká pevnost a estetická hodnota celé konstrukce. Veškeré dřevěné díly jsou povrchově opracovány hoblováním a broušením včetně sražení hran. Celá konstrukce je opracována na moderním přesném tesařském obráběcím centru Hundegger SC3 díky čemuž je dosaženo precizní výroby veškerých konstrukčních tesařských spojů – čepů, dlabů, plátů, sedel, rybinových zámků apod. Nosná konstrukce je ukotvena do terénu, případně do předem vytvořené základové desky, pomocí speciálních skrytých trubkových žárově zinkovaných kotev. Kotvy jsou skryté uvnitř hranolu, nenarušují tedy estetickou hodnotu celé konstrukce jako běžně užívané tesařské kotvení a navíc díky své konstrukci zabraňují uhnívání spodní části konstrukce – toto řešení výrazně prodlužuje životnost celé stavby. Střešní plášť je tvořen smrkovými palubkami krytými bitumenovým šindelem. Okraj střechy je chráněn žárově zinkovaným plechem. Dokončeno olejem pro venkovní použití.

Tento herní prvek Vám můžeme dodat také v povrchové úpravě silnovrstvou lazurou. Tato lazura má vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům a prodlouží Vám životnsot herního prvku. Pokud máte zájem o toto provední, tak nás kontaktujte pro cenovou nabídku.

Podchozí výška je 200 cm. Přesah střechy 20 cm. Půdorysné rozměry včetně střechy je 300 x 280 cm.

Délka: 240cm

Šířka: 225cm

Výška: 255cm




Podobné produkty